Interventie Yellow Angel extragerea unei masini rasturante in sant
Interventie Rutiera efectuata cu promtitudine de echipei Yellow Angel la un eveniment din Oradea
Tractrai Auto Oradea efectuate de echipa Yellow Angel
Transfort platforma a unei masini avariate
Tractari Auto Yellow Angel in care un BMW a fost lovit de un tramvai
 
 

Interventie Yellow Angel

extragerea unei masini rasturante in sant

Interventie Rutiera

efectuata cu promtitudine de echipei Yellow Angel la un eveniment din Oradea

Tractrai Auto Oradea

efectuate de echipa Yellow Angel

Transfort platforma

a unei masini avariate

Tractari Auto Yellow Angel

in care un BMW a fost lovit de un tramvai

Tractari Auto Oradea

 

Tractari-auto-oradea

Tractari auto Oradea

Serviciile de tractări auto au căpătat din ce în ce mai multă amploare în ultima vreme. Odată cu modificarea legislației rutiere care specifică faptul că tractarea unui autovehicul/vehicul avariat la un service trebuie să fie făcută cu un vehicul/utilaj omologat, firmele care oferă servicii de tractări auto au devenit din ce în ce mai căutate.
Tractari auto Oradea

 

Tractari auto Oradea.

Yellow Angel ofera pe lângă serviciile de tractari auto o gamă largă de servicii adiacente precum reparații în tot ceea ce ține de mecanică auto, chiar la fața locului sau în service-ul propriu, transport pe platformă, ridicarea și punerea pe șosea a unui autovehicul ieșit în decor. Platformele companiei care se deplasează la intervenții sunt dotate cu echipamente și utilaje profesioniste pentru a putea acționa în oricare dintre cazuri. De asemenea, alt avantaj il reprezinta faptul ca Yellow Angel are încheiate asigurările CMR astfel încât poate transporta un bun valoros pe platforma proprie fără nicio grijă.


Tractari auto Oradea

Când vă este utilă o firmă de tractare? Cel mai frecvent caz este acela când aveti o pană de cauciuc sau o defectiune tehnică si aveti nevoie de cineva care să vă tracteze până la cel mai apropiat service. Un alt caz, mai putin fericit, este acela când ati fost implicat într-un incident rutier, iar autovehiculul este atât de avariat încât nu poate ajunge altfel la un service decît prin tractare.

Tractari auto Oradea. Serviciul de tractare oferit de firma noastra specializată are o serie de beneficii. Întâi de toate este omologat si corespunde cerintelor normelor rutiere în vigoare. De asemenea, este un serviciu specializat având utilaje profesioniste, adaptate tuturor situatiilor, precum si o echipă bine pregătită, având chiar cunostinte de mecanică auto. În plus, serviciul de tractare auto poate fi utilizat oricând si oriunde, la preturi accesibile, direct proportionale cu cerintele situatiei, precum si cu caracteristicile autovehiculului.

Tractari auto Oradea. Yellow Angel vine in intampinarea dumneavoastra cu servicii de înaltă calitate, personal specializat, seriozitate, multa punctualitate si profesionalism.

Atunci când vine vorba de masina dumneavoastră este indicat să nu faceti rabat de la calitate si să apelati la cei mai buni. Yellow Angel va raspunde intotdeauna la solicitarea Dumneavostra rapid si prompt, asigurandu-se că autovehiculul dumneavoastră beneficiază de cel mai bun tratament.

Facebook

Recomandări

Autonom Rent a Car
cea mai mare firmă de închirieri maşini din România.
Isoli
lider european in producţia de vehicule de tractare.
Stefy Tractări
partenerul nostru în recuperare şi tractări camioane
EuroCars
servicii profesionale de inchirieri auto.
Auto Siena
dealer autorizat al mărcilor Kia, Volvo, Fiat, Alfa Romeo şi Fiat Professional în judeţul Bihor.
Urbangis Consulting
servicii complete în domeniul sprijinirii mediului de afaceri, finantari europene, fonduri europene Oradea.
La Nicu Cauciuc
vă ofera anvelope pentru autoturismul tău.

Yellow Angel

Dublu Trans Service SRL

Oradea, str. Transilvaniei nr.27

Inregistrata la O.N.R.C. Oradea sub nr. J05/619/1995

C.I.F. RO7318649