Confort & Sigurantă

 

yellow-angel-confort

Yellow Angel se diferențiază atât prin calitatea serviciilor oferite clienților și vehiculelor acestora, dar și prin promptitudinea și seriozitatea intervenției.

Yellow Angel oferă o gamă largă de servicii, dar se mândrește și cu faptul că oferă același tratament, nu doar vehiculelor, dar și posesorilor acestora. Astfel, în cazul unei mașini avariate care va trebui transportată la service,

mașina de tractare îi poate prelua și pe pasagerii mașinii avariate. Astfel, în loc să aștepte un taxi care să-i ducă la service-ul unde va ajunge mașina, pasagerii vor călători alături de mașina lor, într-un grad avansat de confort, având în vedere că autovehiculele de tractare sunt dotate cu sisteme de climatizare.

 

De asemenea, autovehiculele de tractare au un standard ridicat de curățenie, lucru care îmbunătățește simțitor calitatea transportului pasagerilor și evident, un factor de creștere a încrederii în seriozitatea și profesionalismul serviciilor oferite de această firmă.

În plus, firma Yellow Angel le pune la dispoziție clienților ale căror mașini au fost avariate posibilitatea de a închiria o mașină prin intermediul partenerului Autonom Rent a Car.

Suntem pregătiţi să intervenim în cele mai dificile situaţii pentru recuperarea autovehiculelor grav avariate sau care au părăsit partea carosbilă.

Avem în dotare una din cele mai performante autospeciale din România, cu ajutorul căreia operaţiunile de recuperare şi încărcare le putem efectua fără prea mari dificultăţi, indiferent de poziţia autovehiculelor sau de gravitatea daunelor suferite.

 Ne preocupă şi confortul persoanelor care au fost pasageri în autovehiculele avariate şi care tebuiesc transportaţi împreună cu acestea. Asfel, în cabină pot călători în condiţii optime până la şase persoane. Toate autospecialele sunt prevăzute cu sisteme de climatizare şi încălzire în staţionare. 

 Parteneriat-yellow-angel-rent-a-car

Parteneriat cu Autonom Rent a Car

Prin parteneriatul cu Autonom Rent a Car putem oferi clienţilor la orice ora din zi sau din noapte un autovehicul adecvat pentru a-şi continua călătoria. Autonom Rent a Car este cea mai mare firma de închirieri maşini din România, având o acoperire naţionala de 36 de centre în 23 oraşe şi un parc auto de peste 1.000 de autoturisme noi.

 

Prin urmare, puteți apela oricând cu încredere la firma Yellow Angel pentru a beneficia de servicii complete și profesioniste.

Facebook

Recomandări

Isoli
lider european in producţia de vehicule de tractare.
Urbangis Consulting
servicii complete în domeniul sprijinirii mediului de afaceri, finantari europene, fonduri europene Oradea.
Stefy Tractări
partenerul nostru în recuperare şi tractări camioane
Autonom Rent a Car
cea mai mare firmă de închirieri maşini din România.
EuroCars
servicii profesionale de inchirieri auto.
La Nicu Cauciuc
vă ofera anvelope pentru autoturismul tău.
Auto Siena
dealer autorizat al mărcilor Kia, Volvo, Fiat, Alfa Romeo şi Fiat Professional în judeţul Bihor.

Yellow Angel

Dublu Trans Service SRL

Oradea, str. Transilvaniei nr.27

Inregistrata la O.N.R.C. Oradea sub nr. J05/619/1995

C.I.F. RO7318649