Recuperare şi Transport platformă

 

Transport Platforma

Transport platforma

Serviciile de transport pe platformă auto.

Odată cu evoluția industriei auto și o mai mare necesitate de respectare a regulilor de circulație, precum și a celor de siguranță rutieră, s-a dezvoltat în paralel o întreagă industrie care se ocupă cu asigurarea calității serviciilor în acest sens.

 

 

Astfel, din ce în ce mai multe firme de tractări auto oferă și servicii de transport platforma, dispunând de utilaje specializate și adaptate la diverse cerințe.

Transport platforma

Serviciile de transportul platforma pot fi utile în diverse situații. În cazul unui accident rutier, în urma căruia un autovehicul este puternic avariat, acesta va necesita transportul cu ajutorul unei platforme la un service, pentru reparații. Dacă ați achiziționat o mașină exclusivistă și aveți nevoie să o transportați înainte de a o înmatricula și a o putea conduce, puteți apela cu încredere la o firmă care oferă servicii de transport platforma. În al treilea rând, dacă tocmai v-ați radiat mașina veche și vreți să o transportați la un Remat, va trebui să apelați la o firmă care o va transporta pe platformă . În cazurile de mai sus, transportul pe platformă omologată este singura soluție acceptată de legislația rutieră în vigoare. Chiar în cazul unor cauciucuri sparte sau a unor defecțiuni ale mașinii, va trebui să apelați la transportul pe platformă pentru a ajunge cu mașina la un service.

Transport platforma

Firmele de transport pe platformă și-au dezvoltat foarte mult activitatea în ultimii ani, fiind dotate cu utilaje și echipamente performante, astfel încât să facă față tuturor cerințelor clienților, dar și diverselor tonaje și mărci de autovehicule.

Firmele care asigură servicii de transport platformă au de obicei un program foarte flexibil, inclusiv în zilele de week-end, unele dintre ele având chiar program non-stop. Trebuie să știți că în cazul firmelor care operează și pe timpul nopții, acestea își rezervă dreptul de a nu interveni în cazul în care clientul nu oferă suficiente detalii privind locul unde se află și tipul avariei. De multe ori, aceste firme au fost supuse unor glume de prost gust. Astfel, pentru a pre-întâmpina un refuz, oferiți toate detaliile care vi se cer de către firmă.

Aceste firme oferă și alte servicii pe lângă transportul pe platformă. Multe dintre ele sunt dotate cu echipe cu pregătire în mecanică auto, au propriile service-uri sau vă pot direcționa spre alte service-uri specializate în caz de nevoie.

Yellow Angel ofera servicii complete de transport platforma si asistenta rutiera. La noi aveti parte de profesionalism, punctualitate si seriozitate la orice ora din zi şi din noapte. Suntem gata să vă sărim în ajutor de câte ori aveți nevoie și vă garantăm servicii de înaltă calitate, scutindu-vă de efort, timp pierdut și bani aruncați. În același timp, vă asigurăm că pentru orice problemă ați avea, soluția oferită va fi simplă, rapidă și va respecta normele de conduită rutieră şi dorinţele Dumneavostră.

Suntem pregătiţi să intervenim în cele mai dificile situaţii pentru recuperarea autovehiculelor grav avariate sau care au părăsit partea carosbilă.

Avem în dotare una din cele mai performante autospeciale din România, cu ajutorul căreia operaţiunile de recuperare şi încărcare le putem efectua fără prea mari dificultăţi, indiferent de poziţia autovehiculelor sau de gravitatea daunelor suferite.

 Ne preocupă şi confortul persoanelor care au fost pasageri în autovehiculele avariate şi care tebuiesc transportaţi împreună cu acestea. Asfel, în cabină pot călători în condiţii optime până la şase persoane. Toate autospecialele sunt prevăzute cu sisteme de climatizare şi încălzire în staţionare. 

 Parteneriat-yellow-angel-rent-a-car

Parteneriat cu Autonom Rent a Car

Prin parteneriatul cu Autonom Rent a Car putem oferi clienţilor la orice ora din zi sau din noapte un autovehicul adecvat pentru a-şi continua călătoria. Autonom Rent a Car este cea mai mare firma de închirieri maşini din România, având o acoperire naţionala de 36 de centre în 23 oraşe şi un parc auto de peste 1.000 de autoturisme noi.

Facebook

Recomandări

EuroCars
servicii profesionale de inchirieri auto.
Auto Siena
dealer autorizat al mărcilor Kia, Volvo, Fiat, Alfa Romeo şi Fiat Professional în judeţul Bihor.
La Nicu Cauciuc
vă ofera anvelope pentru autoturismul tău.
Stefy Tractări
partenerul nostru în recuperare şi tractări camioane
Urbangis Consulting
servicii complete în domeniul sprijinirii mediului de afaceri, finantari europene, fonduri europene Oradea.
Autonom Rent a Car
cea mai mare firmă de închirieri maşini din România.
Isoli
lider european in producţia de vehicule de tractare.

Yellow Angel

Dublu Trans Service SRL

Oradea, str. Transilvaniei nr.27

Inregistrata la O.N.R.C. Oradea sub nr. J05/619/1995

C.I.F. RO7318649